Over rebel de bruxel

Wesley Reyniers – De Mul (°1986)

Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in alles wat met mode te maken heeft. Enkele jaren geleden ontwaarde deze interesse zich in een ware passie. Ik ging op verkenning in de wondere wereld van de mode. Ik las vele boeken, sprak met vele mensen die reeds sinds lang hun strepen in deze wereld verdiend hebben en ging op zoek naar mijn eigen stijl.

Wesley zavelGeïnspireerd door de grote ontwerpers uit de twintigste eeuw: Coco Chanel, Christian Dior en Yves Saint Laurent, leerde ik dat stijl en mode vaak hand in hand gaan, maar dat stijl de dragende kracht is. Mode is vergankelijk, stijl is eeuwigdurend. Al snel merkte ik dat mode veel meer inhoudt dan enkel mooie kleding. Alles draait om persoonlijkheid. Ik verwerp pertinent de stelling dat de modewereld enkel draait om uiterlijk vertoon. Wie echt gepassioneerd is door deze wereld, weet dat het tegendeel waar is.

Lang duurde de zoektocht naar de juiste woorden en het juiste kanaal om mijn zoektocht met een publiek te delen, nu acht ik de tijd daar om jullie mee te nemen in ‘mijn wondere wereld’. Deze blog, gewijd aan mode, lifestyle en art de vivre is het resultaat. Ik hoop dan ook van harte dat deze blog een platform kan worden voor iedereen die met passie leeft en heb dan ook tot doel om zoveel mogelijk gepassioneerde mensen – uit verschillende domeinen – samen te brengen; er bestaat immers geen grotere rijkdom, dan de rijkdom van een passie!